eSERVICE NFC

  Parcours de ville de Confolens
  Mairie de Confolens
  Place de l'hôtel de ville
  16500   Confolens

    +33 5 45 84 01 97

    tourisme@cc-confolentais.fr

  sivuston Web:   http://www.mairie-confolens.fr/fr/

Historia Confolens

  Rikas kulttuuriperintö

History of Saint-Germain-de-Confolens

St-Germain ja sen linnan

Kävelykierros

Kaupungin historiallinen keskusta

Reunat Goire

Saint Michel

Fontorse

Saint Barthelemy

Vaeltajan Blossac tuomioistuimen tuomareiden tuomioistuimen

Saint-Germain-de-Confolens

Tapahtumat

Perjantaisin kesällä

Viljelijöiden markkinat

Musiikkifestivaali

Kaupunki Confolens

(Ville de Confolens)

  Confolens on kaupunki täynnä historiaa. Sen hoitavat itse sen romaaninen kirkot, puoli-metsäinen taloa ja monia kartanoita ovat jalokiviä. Kulmassa joka kadulla, rikas historia Confolens on kirjoitettu kiveen. Vuodesta 2008, yhteisön kuntien Confolentais varustelu kansallisessa merkinnässä: Art and History. Tämä tarra tunnistaa rikas kulttuuriperintö Confolentais (arkkitehtuuri, maisema, paikallinen muisti, nykytaidetta ...). Discovery matkat kaupungin Confolens ja Confolentais järjestetään säännöllisesti seurassa opas lisensoitu kulttuuriministeriö (mukaan varauksen matkailutoimisto Confolentais). Vierailun aikana, aikaa kävellä kaduilla. Paneelit kiinnitetty merkittäviä rakennuksia tutustuttaa sinut arkkitehtuuriin ja historiaan Confolens. Kiertue auttaa sinua tutustumaan ihmeitä kaupunkiin omaan tahtiin.

Confolens - GPS Point

(Confolens - Point GPS)

Pato on Issoire

(Le barrage sur l'Issoire)

  Pato on osa täytäntöönpanoa juomaveden jakeluverkkoa väestöstä. Todellakin, jotta asukkaille Confolentais, se oli välttämätöntä olla tärkeä vesivaraston. Issoire osoittautui ainoa riitä täyttämään tämän tavoitteen. Vesi liitto määräsi silloin rakentaminen pato, joka oli istutettu vanhan paikka nimeltä Charraux, erityisesti paikalla vanhan rouheen mylly. Rakennettu vuosina 1970 ja 1971, pato on johtanut useisiin pakkolunastukset, täytön vasemmalla rannalla Issoire ja rakentaminen korvaavan matkalla vanhan maan tie. 15 m korkea ja 67,5m pitkä, se tarjoaa juomaveden 19 kuntaa alan.

Hotelli Dassiers des Brosses

(L'hôtel Dassier des Brosses)

  Tämä kartano on rakennettu noin 1775 huomattava, Joachim Dassiers des Brosses. Rakennettu vuosina piha ja puutarha standardin, rakennus oli kuitenkin sopeutua olemassa oleviin rakennuksiin. Tämä säätö johtaa epäsymmetria edessä ja Aksiaalipoikkeama välillä yhdyskäytävän ja portaali. Myydään kansallinen omaisuus vallankumouksen aikana, se taloa tuomioistuin ja osa-prefektuurissa. Pääkonttori kaupungintalon vuodesta 1867, rakennus esitettiin esteettömyysstandardeja vuonna 2012. Hänen portaikko kanssa takorauta kaide, on suojeltu rakennus.

Paikka kaupungintalo ja hallit

(La place de l'hôtel de ville et les halles)

  Aiemmalta nimeltään paikka Mining, neliö pienempiä kuin tänään tyytyväisyytensä markkinoiden saleissa. He olivat välillä apteekki ja hajuvedet. Sen sijaan on saanut nimensä ja nykymuodossaan yhdeksästoista luvulla. Tämä kunnostaminen perustuu rakennetaan uusia saleja, korvaa puuttuvat vanha 1830. todistus metalli arkkitehtuuri, nämä innoittamana Baltard hallit rakennettiin välillä 1892 ja 1894 koskevat suunnitelmat arkkitehti Wiart. Tämä keskeinen alue on ytimessä erilaisia ​​tapahtumia.

Saint Maxime kirkko

(L'église Saint Maxime)

  Saint-Maxime kirkko, mainitaan kymmenes luvulla oli paikka Priory liittyvät luostari Lesterps. Limousin tyyli portaali on vanhin osa rakennusta. Päivätty kolmastoista luvulla, se koostuu useista rikki keula rullat lepää peräpeiliin koristeltu koukuilla ja abutmentit. Paitsi sakasti vuodelta kuudennentoista vuosisadan, kirkko rakennettiin uudelleen vuonna viidestoista ja erityisesti yhdeksästoista luvulla. Pappi Blaudy valvoi työtä torni, holvissa keskilaivan ja pohjoisen oven uudelleenkäyttötarkoituksiin kiviä Saint-Michel kirkko, tuhoutui tuolloin.

Kartanon Counts

(Le manoir des Comtes)

  Rakennettu vuosina 1490 ja 1520, kartano koostuu useista rakennuksista levittäytyvät pitkin katua Auringon ja Goire. Strateginen sijainti se vie sallii hänen hallita sillan Goire ja rue du Soleil, keskiaikainen Grand'rue. Erehdyksessä kutsutaan Kartano Counts, se on todella publikaanien asuinpaikan. Se erottuu useita kehyksiä veistetty renessanssin tyyliä. City Gate, portti Goire oli vieressä neliötorni. Nyt menetetty, se on löydettävissä jälkiä repiminen näkyvissä seinällä.

Koti herttuan Epernon

(La maison du duc d'Epernon)

  Tämä puoli-puutalo viidestoista luvulla, sijaitsee keskiaikaisessa pääväylä, on yksi kaikkein symbolisia kaupungin. Funktio rakennuksen edelleen mysteeri, ja useat hypoteeseja ovat: majatalo kaupan tiesuola jne Talo on nimetty paikallinen legenda herttuan Epernon. Se sanoo, että vuonna 1619, Duke olisi yhdessä 300 herrat valmistelemaan karkaamisen Marie de Medici, vangittiin hänen poikansa kuningas Ludvig XIII linnassa Blois. Kahtia seitsemästoista luvulla, se kuuluu nyt kokonaisuudessaan kunnalle.

Old Bridge

(Le Pont Vieux)

  Keskiajalla, Vanha silta on ainoa silta ylittää Wienin. Se voi ovat peräisin kolmastoista luvulla ja korvaa loppukäyttäjä toteutunut ovi on sama nimi. Alun perin se oli varustettu nostosilta ja kolme väkeviä tornit: Saint-Maxime torni, torni Omat ja St. Bartholomew puolestaan. Nämä tornit, hyvin vaurioitunut, tuhoutui 1777 helpottamaan liikkumista. Kunnes 1849, kun rakentaminen Pont Neuf, hän keskittyi kauppavirtojen. Tänään jalankulkija, Old Bridge ja sen kolme tornia katosi puuttuvat tunnus kaupunkiin.

Hotelli Dassiers Harjat - GPS Point

(L'hôtel Dassier des Brosses - Point GPS)

Paikka Kaupungintalo ja hallit - GPS Point

(La Place de l'hôtel de ville et les halles - Point GPS)

Saint Maxime - GPS Point

(L'église Saint Maxime - Point GPS)

Kartanon laskee - GPS Point

(Le manoir des comtes - Point GPS)

Koti herttuan Epernon - GPS Point

(La maison du duc d'Epernon - Point GPS)

Vanha silta - GPS Point

(Le pont vieux - Point GPS)

Tehtaan Goire

(Le moulin du Goire)

  Läsnäolo tehtaan pitkin Goire on osoituksena kahdeksastoista-luvulla. Nykyinen rakennus on peräisin omalta yhdeksännentoista vuosisadan. Se oli alun perin rusketuksen mylly muunnetaan yhdeksästoista-luvun myllyn (rypsi ja pähkinät). Rakennettu ulottumattomissa Goire tarjoaa virtaa pyörän ja ajaa hiomakivi sisällä. Tehdas toimi vuoteen 1960, jolloin se tuotti öljyä kaksi kertaa viikossa. Se on ainoa tehtaan alueella edelleen hallussaan hänen pyörä, mikä tekee siitä poikkeuksellisen. On myös tyypillistä materiaalit Miller.

Tehtaan Goire - GPS Point

(La moulin du Goire - Point GPS)

Dungeon

(Le donjon)

  Keep on määräävä asema kivinen niemeke erottaa Wienin Goire. Square suunnitelmaa, se on rakennettu vuonna yhdestoista tai kahdestoista luvulla. Tämä symboli valtaa on toistuvasti piirittivät kreivien maaliskuussa, mikä bosoni III, joka kuoli jalkansa 1091. raunioita viidestoista luvulla, mutta se on tehnyt protestanttiset joukot 1568. City Gate, Saint-Michel portti, oli lähellä. Se tuhoutui vuonna 1790, mutta on edelleen pyöreä torni rakennettu koti. Dungeon on nyt säilynyt kymmenen metriä korkea.

Ward

(La salle ou porte de ville)

  Rakennettu kolmastoista luvulla, Hall of Justice oli Castrale raskaana tai castrum. Sen erittäin tyylikäs julkisivu erottuu kaksi pientä erillistä lahtia 1. kerroksessa, että valaistu huone omistettu Herralle. Huone pohjakerroksessa, juhlasalin, miehitetty oikeuslaitoksen toiminta. Terävä kaari ovi on kiinnitetty huoneen. Sitä kutsutaan yleisesti City gate kun se on todella ovi yhdistää castrum kaupunkiin. Ovi on herpaantunut, aukko yläpuolella siirtyminen puolustaa sisäänkäynnin heittämällä kiviä vihollisia.

Dungeon - GPS Point

(Le donjon - Point GPS)

Hall tai kaupungin portilla - GPS Point

(La salle ou porte de ville - Point GPS)

Paikka Fontorse

(La place de la Fontorse)

  Paikka Fontorse tai ylitsepursuava suihkulähde, nimetty suihkulähde keskellä. Osoituksena peräisin viidestoista luvulla, suihkulähde saa nykymuodossaan vasta yhdeksästoista luvulla. Koska sen sijainti kaupan reitti kaupungin läpi, paikka on vilkas keskiajalta lähtien. Kartanot ja antiikin majatalot raja neliö heijastaa sen merkitys kaupungin historiaa. Se menettää valta-yhdeksästoista luvulla rakentamisen jälkeen Pont Neuf ja siirtymä kaupallisten akselilla. Se on nyt asuin toiminto.

Luostari Klarissalaiset

(Le couvent des Clarisses)

  Luostari Klarissalaiset, rakennettu vuonna 1638, on toinen luostari pystytetty Confolens. Sisaret tukevat koulutuksen tyttöjen 1658 asti vallankumouksen. Vuonna 1792 kunta siirtää sairaalan rakennuksessa. Lopussa yhdeksännentoista vuosisadan, kiitos perintö Labajouderie perhe, sairaala laajennettu, peruskorjattu ja nimeltään Labajouderie sairaala. Se muutti uuteen rakennukseen lähellä vanhainkodissa Pre lampi huhtikuussa 2015. rikkaus rakennus on sen kappeli. Rakennettu noin 1675, se on seitsemästoista-luvun listattu Monument Historique.

Katu Ansac Ovet

(La rue des Portes d’Ansac)

  Keskiajalla tämä esikaupunkialueella kaupungin liitettiin seurakunnan Ansac-sur-Vienne, joten viittaus Ansac sen nimissä. Tämä katu koostuu pääasiassa talojen parkitsijoiden tai kauppiaiden ja on ominaista sen monet kehystetty puinen julkisivut kuudestoista ja seitsemästoista vuosisatojen. Lively keskiajalla, katu Ansac ovet tunnetaan katu Sun lasku aktiivisuus johtuu rakentamisen Pont Neuf ja muuttaminen teillä. Yksi kaupungin portit St. Bartholomew alue oli risteyksessä Latinalaisen Way.

Place de la Fontorse - GPS Point

(La Place de La Fontorse - Point GPS)

Luostari Klarissalaiset - GPS Point

(Le couvent des Clarisses - Point GPS)

Street Ansac Ovet - GPS Point

(La Rue des Portes d'Ansac - Point GPS)

Church of St. Bartholomew

(L’église Saint-Barthélemy)

  Rakennettu kahdestoista luvulla, kirkko on paikka Priory liittyvät luostari Lesterps. Hänen omistautuminen St. Bartholomew, pyhimys parkitsijoiden, todistaa, että on tärkeää nahkatehtaiden samassa naapurustossa. Kirkkosali ja portaali näyttää romaaneja, puoli kappelit ovat peräisin viidestoista luvulla ja torni nostettiin jälkeen 1630. Kun rakentamisen naapuruston seinien jälkeen 1469, kirkko löytyy muurien ulkopuolella. Kunnes 1840 seurakunnan hautausmaa venytettiin sen pihaa. Alue on sittemmin restauroitu ja neliön nimetty jäsen Maquis Foch.

Rautatieasema

(La gare)

  Vihittiin 1887, Confolens asema on rautatien risteyksessä muodostaman linjan Roumazières- Le Vigeant ja juovan Pikku Mairat Confolens Angouleme Champagnen-Mouton. Asema on rakennettu vakiolomaketta annettu kansallisella tasolla: keskustason elin kerroksessa, kaksi siipeä pohjakerroksessa ja muiden kuin paikallisten materiaalien kuten liuskekivi. Asema, hylätty toisen puoliskon kahdennenkymmenennen vuosisadan, on nyt käytössä Association Charente Limousine Railroad sen Vélorail ja turisti junaliikenne.

Pyhän Bartolomeuksen - GPS Point

(L'église Saint Barthélémy - Point GPS)

Asema - GPS Point

(La gare - Point GPS)

Sub-prefektuurissa

(La sous-préfecture)

  Pitämässään luominen vuonna 1800, osa-prefektuurissa ei ole rakennus. Se sijaitsee puolestaan ​​kadulla GIBOUIN Theophilus, pappila St. Maxime alueella, hotelli Dassiers Harjat ja paikka Fontorse. Vasta 1840-luvun lopulla, että osasto ostaa maata ja alkaa rakentaa oma rakennus. Sub-prefektuurissa on rakennettu suunnitelmien Paul Abadie isänsä uusklassisen tyylin ja vihittiin käyttöön vuonna 1852. Saint-Bartholomew side asennus mahdollistaa nähden suhteessa tasapainottamista Saint-Maxime, historiallisella sijaan vallankäyttöä.

Pont Neuf

(Le Pont Neuf)

  Rakentaa uusi silta Vienne mainitaan jo 1845 tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta kaupungissa. Tämä infrastruktuuri rakennettiin vuosina 1848 ja 1849 osana kansallisia seminaareja; se täydentää mukavuudet Blossac kulkutiet ja kadut poikki St. Maxime naapurustossa. Pont Neuf kutsutaan myös Babaud Laribière silta, kunnianosoituksena hänen sponsori, sijainen ja jälkeen prefekti Charente. Sen rakentaminen on radikaalisti muuttanut liikennevirtoja ja vielä tänään vain kaksisuuntainen risteyskohdassa Vienne.

Luostari Récollets

(Le couvent des Récollets)

  Rakennettu noin 1616, luostarin muistelee on ensimmäinen kolmesta luostareihin ilmoitettiin Counter-uskonpuhdistus (tai katolinen Reconquest) Confolens. Se sijaitsee muurien ulkopuolella Saint-Maxime naapuruston uudella alueella. Konsuleille rahoitti rakentamista samoin kuin kappelin 1622. Suljettu vallankumouksen monastory muuttui vankilaan naisten 1793, jonka jälkeen lukion ja yliopiston välillä 1808. entinen luostari on tyytyväinen tänään toimistojen yhdistykset kuten Festival Confolens. Kappeli muutettiin elokuva vuonna 1919.

Tribunal

(Le Tribunal)

  Ensimmäinen projekti vuodelta tuomioistuimen 1865. Tänä aikana se on tarkoitus muuttaa hotellista Dassiers tuomioistuin harjat mutta se osti kaupungin työntää osasto tilata uuden rakennuksen. Tuomioistuin sijaitsee tien varrella Limoges, se on rakennettu suunnitelmien osastojen arkkitehti Dubacq ja vihittiin käyttöön vuonna 1868. Kuten monet tuomioistuimet, se on uusklassinen julkisivu ammoisista viittaukset tähän arkkitehtuuria liittyvät käsitteet järjestyksen ja vanhurskauden . Rakennus on antaa uudelleen, koska tuomioistuimen sulkeminen vuonna 2010.

Sub-prefektuurissa - GPS Point

(La sous-préfecture - Point GPS)

Uusi silta - GPS Point

(Le pont neuf - Point GPS)

Récollets - GPS Point

(Le couvent des Récollets - Point GPS)

Tuomioistuin - GPS Point

(Le tribunal - Point GPS)

Linnan Saint-Germain

(Le château de Saint-Germain)

  Linna sijaitsee kivinen kannustaa yhtymäkohdassa Viennen ja Issoire. Vanhin kohteita ovat peräisin kahdestoista luvulla vanhan romaaninen pitää. Se oli osa maakunnan Marchen ja toimi etuvartio päin Confolens ja Chabanais County. Sen on ohjannut tärkeitä perheiden kuten Rochechouart-Mortemart tai Sennecterre. Linna kuin me sen tunnemme tänään on peräisin ensimmäisen puoliskon kuudennentoista vuosisadan, johdolla perheen Pérusse des Autot. Linna oli hyökätty ja ottanut protestanttisen joukot 1570. Kun myydään kansallisen omaisuuden vuonna 1793, se on jo hylätty useita vuosia. Antoine Sylvain Prevost-Dumarais, verkkotunnuksen omistaja Boisbuchet, osti linnan alussa yhdeksästoista luvulla, jolloin se muuttuu kivilouhoksella, joka merkittävästi huonontaa sivuston. Vuoden yhdeksännentoista vuosisadan, siitä tulee omaisuutta papit Saint-Germain ja hiippakunnan Association of Charente vuonna 1937. Vasta 1970-luvulla ja väliintuloa ystävät linnan Saint-Germain raunioille stabiloitua . Yhdistys vuosittain järjestetty vapaaehtoishankkeita dévégétaliser sivustoon ja takaisin seinät niin paljon kuin mahdollista. Yhteisön Commons of Confolentais tulee omistaja linnan vuonna 1995 ja johti viimeinen suuri kampanja kiteytys rauniot välillä 1998 ja 1999. Linna, jossa on päärakennus ja sen neljä tornia muodostavat nelikulmio keskellä sijaitsevan korkeimman oikeuden. Maaperän asennettu yhdistää korkea tuomioistuin pihapiirissä. Se on ala piha, joka on portti kellareissa. Sivusto on rekisteröity historiallisia monumentteja vuodesta 1925.

Linnan Partoucie

(Le château de la Partoucie)

  Linnake Partoucie (myös kirjoitettu Pardoucie) oli vasemmalla rannalla Viennen. Se oli jo viidestoista luvulla ja kuului perheen Perdoux. Tuolloin linna oli neliön linnoitus kulmatorneineen ympäröimänä vallihaudat ja pääsee laskusilta. Vuonna 1615, The läänityksen palasi Jehan Pastoureau ja Rie. Kahdeksastoista-luvulla, uusi omistaja François Lagrangen ajeltu linnan rakentaa uusi päärakennus. Tämä kauppias nahkuri Confolens tuli aateliston ostamalla kuningas jäseneksi. Vuonna 1790, pitäjän Négrat poistetaan ja sanotulle Partoucie on osa kunnan Saint Germain-de-Confolens. Vuonna 1825, edelleen erottaa kiinteistörekisterin kahden kulmatornit pohjoiseen ja vallihauta. Linna koostuu tänään nykyisen talon, vakaa ja lato. Keskiaikainen rakennus, jäljelle jää vain pohjan koilliseen tornin ja läsnä vanha vallihauta kolmelta puolelta kotelon.

Saint-Vincent kirkko

(L'église Saint-Vincent)

  Mainitaan 1185, St. Vincentin kirkko oli osa linnan ja oli suljettu seiniin. On yleisesti pidetään vanhan kappelin. Kuitenkin tuore tutkimus pyrkii kumoamaan tämän ajatuksen ja sen sijaan pitää sitä kirkon käyttää sekä Herra ja aristokraattinen perheitä, jotka asuivat lähellä linna-alueelta. Hän tulisi kaupungin seurakunnan kirkko kaikille asukkaille kylän ensimmäisellä puoliskolla kuudennentoista vuosisadan rakentaminen uuden linnan. Kreikkalainen risti suunnitelma ja sen äärimmäinen yksinkertaisuus kannalta sisustus ja aukot tekevät ainutlaatuisen Pyhän Vincent vuonna Confolentais. Seinämaalaukset, jotka olivat siellä on valitettavasti kadonnut. Kellotorni, rakennettiin poikkilaiva ylitys, tuhoutui ja sitten takaisin tasolle alle alkuperäisen tason. Risteyksessä, vanha kupoli riipuksia on korvattu tuntemattomassa mennessä puinen runko. Sisällä voi nähdä useita merkittäviä tekijöitä: hautakivi of ritari (sijoittaminen) koristeltu kruunu PATTE, keihäs ja miekka; sotamuistomerkki toteutettu taiteilijan Jean Limousin Teilliet. Kirkko on eroa aina tarvitse hautausmaan kiinnitetty poikkilaiva ja apsis.

Silta yli Vienne

(Le pont sur la Vienne)

  Silta on peräisin kahdestoista luvulla. Ennen sen rakenne, ylittämistä Wienin oli jota ford sijaitsee Sainte-Madeleine saari. Se mittaa noin 115 metriä pitkä ja koostuu yhdeksästä kaaria. Seitsemäs kaari (laskettuna Sainte-Radegonde) näyttää uudemman koska rakennettu kalkkikivestä ja loput silta on graniittia. Hän saattaa korvata laskusilta. Voimme myös olettaa, kun otetaan huomioon sen strateginen sijainti, silta oli myös varustettu torneja kuten Old Bridge Confolens. Joka tapauksessa, hän oli siltamaksut toimisi määräämällä veroja kaupallista liikennettä. Vuonna 1882, merkittävää työtä on johtanut tasoitus kannuksensa akun menetys suojaa yläpuolella kannukset; tasoitus lattia ja asentamalla metallikaiteet. Se on ainoa risteyskohdassa Vienne Saint-Germain.

huvipuistossa

(Le champ de foire)

  Kaupunki laskettiin useita messualuetta sen historian aikana. Ensimmäinen Fairground, kauppaa karjan, sijaitsi lähellä louhoksen lähellä antiikin gate Marchedieu. Mutta huvipuistossa on liian ahdas ajan. Kunta päättää ostaa maata Wienin reunalla, nykyisen messualueelle, 1. heinäkuuta 1858. Tuona päivänä messut Saint-Germain olivat erittäin suosittuja ja keräsi suuren väkijoukon 8. kunkin kuukauden. Siksi oli tarpeen löytää sopivampi maa, jotta ne mahtuisivat. Lopussa kunkin osoittavat, eläimet kuljetettiin radan välillä Confolens ja Roumazières ja Isle Jourdain aseman kautta Saint-Germain-Lessac. Messut laski 1930-luvulla, mikä vieraantuminen maa vuonna 1935. Se osoittautui lopulta makuutila 1974. Nyt ytimessä suurten kylässä festivaaleilla, kuten juhla 1. toukokuuta.

Vanha raatihuone

(L'ancienne mairie)

  Kaupungissa paikka Teilliet Jean, entinen kaupungintalo miehitetty talo, joka on peräisin kuudennentoista vuosisadan. Vuonna 1825 tämä talo kuuluu Dr. Peyrot, lääkäri Confolens. Kunta osti sen vuonna 1862 perustaa pappilaan siellä. Mutta pappi kieltäytyi laskeutua ja kunta lopulta jätetään Congregation tyttöjen koulu Sisters of Providence. Koulu pysyi siellä, kunnes 1904. Kun koulu suljetaan, talo toimii kotelon Post vastaanotin. Se oli miehitetty kaupunki vuoden 1920 jälkeen muodostumista uuden kaupungin Confolens, pysyvyys delegoitu kaupungintalo on siirretty postirakennuksessa. Pohjakerroksessa talon on nyt käytössä Shop Creators. yläkerrassa tullaan käyttämään konferenssi ja näyttelytilana.

Kappelit Saint-Germain

(Les chapelles de Saint-Germain)

  Kylässä oli useita kappeleita historiassa. St. Anthony kappeli miehitetty korkeudet Bellevue; hänellä olisi hautausmaa. Sitä pidetään ensimmäinen paikka jumalanpalveluksessa kylässä. Kappeli ja hautausmaa käytettiin XVIIIIth luvulla, jolloin kappeli tuhoutui. Toinen kappeli, kappeli St. Anne, oli lähellä siltaa Issoiren. Se voisi ovat peräisin viidestoista tai kuudennentoista vuosisadan. Sitä myydään kansallisten kiinteistön vuonna 1795 tai 1796 ja sen seinät käytettiin perustan rakentamista talon. silti erottaa kadulla reuna oven kappelin sen kalkkikiven laiturit Pressacin. Kolmas kappeli sijaitsee kylän kadulla vanhan kappelin. Ei sana, se on tunnistettavissa ovea ja kaksi ikkunaa peitetty tiili puoliympyrän muotoinen (nämä aukot ovat nyt aidattuja). Neljäs kappeli, Notre-Dame-de-la-Pitié, on lainattu tekstissä ja lähellä Issoire mutta mitään varmuutta ei vahvistettu. Viidennen kappeli kylä on kappeli Sainte-Madeleine saari.

Vanha koulut

(Les anciennes écoles)

  Nämä rakennukset, jotka ovat Maarekisterin 1825 ostettiin kunnan vuonna 1883 ja olennaisesti muuttuneen asentaa pormestari ja koulun. Raatihuone sijaitsi Pohjois rakennuksen ja koulun eteläosassa; ulkoportaiden toimi rajaaminen kahden toimintoja. Koulu koostui yhden huoneen, asuminen opettajalle ja liite. Takana oli kaksi kurssia, katettu piha ja puutarha. Mixed Alunperin koulun muutettiin poikien koulu vuonna 1912. Kaupunginvaltuusto puolestaan ​​on lähtenyt pohjoiseen rakennuksen vuonna 1920 ja muutti kotiin paikka Jean Teilliet. Koulu suljettiin vuonna 1978. Se on sittemmin muutettu juhlatila.

Graniitti louhoksen etelässä sisäänkäynnin

(La carrière de granit à l'entrée sud)

  Graniitin louhintaa sijaitsi eteläisen sisäänkäynnin kylän ja alkoivat hyödyntää vuonna 1920 kuuluisan graniitti oli louhittu siellä voimaa ja käytettävien painolasti ja säätiöt. Ura palveluksessa suuri työvoiman osaksi 1970, mutta se oli edessään kaksi ongelmaa: ensin se rajattiin sen laajentamista, koska sen sijainti, muut toiminnot syntyy tarpeeton asukkaille kaupungin. Sen vuoksi hylätty. On toinenkin uran liike: Négrat ura vasemmalla rannalla Viennen. Kolmas ura on läsnä pohjoispäässä kylän.

Roc Branlant

(Le Roc Branlant)

  Rocky Rock sijaitsee pitkin Issoire, vastarannalle padon tien. Rock lepää kasvillisuus, mikä vaikeuttaa nähdä keväällä ja kesällä. Legendan mukaan Roc Rocky liikkuu keskiyöllä jouluaattona.

Lise Dellac

(Lise Dellac)

  Perjantai 7 heinäkuu - Arènesin Crevelier - 20:30 - 1 euro Folk

Duende

(Duende)

  Perjantai 21 Heinäkuu - Arènesin Crevelier - 20h30 - 1 euro latinomusiikkia

akan Khelen

(Akan Khelen)

  Perjantaina, 28. Heinäkuu - Arènesin Crevelier - 20h30 - 1 euro Balkanin liikuteltavien musiikkia

IDEO

(Ideo)

  Perjantai 4 elokuu - Arènesin Crevelier - 20:30 - 1 euro Ranskan pop, reggae, pop

Thomas Sarrodie

(Thomas Sarrodie)

  Perjantai 11 elokuu - Arènesin Crevelier - 20:30 - 1 euro Blues Rock

tuotantomarkkinat

(Marchés de producteurs)

  Ostokset ja paikallisia maistelua paikallisten tuotteiden viihtyisässä. Torstaisin 6. ja 20. heinäkuuta antamassaan Place Henri Coursaget torstaisin 3. ja 17. elokuuta kello Les Roches Bleues

Musiikkifestivaali

(Fête de la musique)

  Keskiviikko 21 kesäkuu Ferme Saint-Michel ja sen ympäristössä ohjelma 9h30 - 10h15; 10.30 - 11h15 Avoimet harjoitukset musiikin työpajoissa IME jossa schoolmasters Confolens jotka haluavat niitä voi tulla ja jakaa musiikillisia hetki neljätoista-viisitoista Outdoor musiikillisen siesta. Välitön lentoonlähtö, transatlanttisissa, maille musikaali unelmia ja musiikin maailman taattu pehmeä lasku ... 15h - 16.30 Musical animaatioita, työpajat luomuksia, avoin kaikille järjestämä joukkue animaatio vastaanoton vapaa keskuksen Yhteiskunta- culturel du Confolentais 17h - 18.30 Musical animaatiot / Blind testi 18.30 - 19h Scène ouverte 19h - 19h45 EDM Michel Mathé ja Paul Grollier (kromaattinen ja diatoninen harmonikka luokat) 20h - 20h30 muusikot Lo Gerbo Baudo 20h30 - 21:15 Scene auki 21:30-23:00 Las Gabachas de la Cumbia (Cie O Kazoo Poitiersin) - Cumbia, Latinalainen Amerikka Snacks - Snacks rattoisuus - Diversity - seura - Osallistuva

Käännösongelma?

Create issue

  Web-sovellukset kehittämä www.delenateagency.com
Kaupallinen palvelu
e-OfficeNFC EIRL Ranska
jpverger@e-officenfc.com
Puh: +33 6 86 89 70 77
www.e-officenfc.com