eSERVICE NFC

  Parcours de ville de Confolens
  Mairie de Confolens
  Place de l'hôtel de ville
  16500   Confolens

    +33 5 45 84 01 97

    tourisme@cc-confolentais.fr

  nettstedet Web:   http://www.mairie-confolens.fr/fr/

Historie Confolens

  Den rike arv

History of Saint-Germain-de-Confolens

St-Germain og slottet

Walking Tour

Det historiske sentrum

Kantene Goire

Saint Michel

Den Fontorse

Saint Barthelemy

Gangveier Blossac retten til øvrighetspersoner domstol

Saint-Germain-de-Confolens

arrangementer

Fredager i sommer

Bønder markeder

Musikkfestivalen

By Confolens

(Ville de Confolens)

  Confolens er en by full av historie. Sine beholde, dets romanske kirker, bindingsverkshus og mange rom er juvelene. På hjørnet av hver gate, er den rike historien til Confolens skrevet i stein. Siden 2008, Fellesskapet av Kommuner av Confolentais har det nasjonale etiketten: kunst og historie. Denne etiketten gjenkjenner den rike arv Confolentais (arkitektur, landskap, lokalt minne, samtidskunst ...). Discovery turer i City of Confolens og Confolentais holdes jevnlig i selskap med en guide lisensiert av Kulturdepartementet (ved bestilling på Turistkontoret i Confolentais). Under besøket ditt, ta deg tid til å gå i gatene i byen. Panelene festet til de bemerkelsesverdige bygninger vil introdusere deg til arkitektur og historie Confolens. En tur vil hjelpe deg å oppdage underverkene i byen i ditt eget tempo.

Confolens - GPS Point

(Confolens - Point GPS)

Dammen på Issoire

(Le barrage sur l'Issoire)

  Demningen er en del av implementeringen av drikkevannet nettverk av befolkningen. Faktisk, for å gi innbyggerne i Confolentais, var det nødvendig å være en viktig vann reserve. Den Issoire viste seg å være den eneste kilden tilstrekkelig til å oppfylle dette målet. Vannet union deretter beordret byggingen av en demning som ble implantert til det gamle sted kalt Charraux, spesielt området av en gammel grist mill. Bygget mellom 1970 og 1971, har demningen resultert i flere ekspropriasjoner, tilbakefylling venstre bredd av Issoire og bygging av en ny på vei av den gamle landeveien. 15 m høy og 67,5m lang, det gir drikkevann til 19 kommuner i sektoren.

Hotellet Dassiers des Brosses

(L'hôtel Dassier des Brosses)

  Dette herskapshuset ble bygget rundt 1775 av en bemerkelsesverdig, Joachim Dassiers des Brosses. Bygget mellom tun og hage i henhold til standarden, bygningen, men måtte tilpasse seg eksisterende bygninger. Denne justeringen medfører en asymmetri i fronten og en aksial forskyvning mellom gatewayen og portalen. Selges som nasjonal eiendom under revolusjonen, huser det retten og sub-prefekturet. Hovedkvarter i Rådhuset siden 1867, ble bygningen satt til tilgjengelighetsstandarder i 2012. Hans trapp med sin smijern rekkverk, er en fredet bygning.

Stedet av rådhuset og hallene

(La place de l'hôtel de ville et les halles)

  Tidligere kalt stedet for Mining, kvadratet av mindre størrelse enn i dag imot markedet i hallene. De var mellom apotek og parfymeri. I stedet tar sitt navn og sin nåværende form i det nittende århundre. Denne ombyggingen er basert på bygging av nye haller, erstatte manglende gammel 1830. Vitnesbyrd av metall arkitektur, ble disse inspirerte Baltard haller bygget mellom 1892 og 1894 på planene til arkitekten Wiart. Dette sentrale området er i hjertet av ulike arrangementer.

The Saint Maxime kirke

(L'église Saint Maxime)

  Saint-Maxime kirke, nevnt i det tiende århundre var sete for en Priory knyttet til klosteret i Lesterps. Limousin stil portal er den eldste delen av bygningen. Datert trettende århundre, den består av flere brutte bow valser hviler på et akterspeil dekorert med kroker og landkar. Med unntak av sakristiet stammer fra det sekstende århundre, ble kirken ombygd i det femtende og spesielt det nittende århundre. Presten Blaudy ledet arbeidet av tårnet, hvelvet i skipet og nord dør gjenbruk steinene i Saint-Michel kirke, ødelagt på den tiden.

Herskapshuset til grevene

(Le manoir des Comtes)

  Bygget mellom 1490 og 1520, er herskapshuset består av flere bygninger spredt ut langs gaten of the Sun og Goire. Den strategiske plasseringen det opptar tillater ham å kontrollere brua Goire og rue du Soleil, middelalder Grand'rue. Feilaktig kalt Manor til grevene, det er faktisk skatteoppkreverne av bolig. Den utmerker seg med sine mange rammer skåret renessansestil. En by gate, porten Goire ble tilstøtende firkantet tårn. Nå tapt, er det synlig spor av rive synlig på en vegg.

Hjemmet til hertugen av Epernon

(La maison du duc d'Epernon)

  Dette bindingsverkshus av det femtende århundre, ligger i middelalderhovedpulsåren, er en av de mest illustrerende for den byen. Funksjonen av bygningen er fortsatt et mysterium, og flere hypoteser har vært: inn handelen på veisalt, etc. Huset er oppkalt etter den lokale legenden om hertugen av Epernon. Den sier at i 1619, hertugen ville sammen 300 herrene å forberede rømning av Marie de Medici, fengslet av hans sønn kong Ludvig XIII i slottet av Blois. Delt i to i det syttende århundre, den nå hører hjemme i sin helhet til kommunen.

The Old Bridge

(Le Pont Vieux)

  I middelalderen, er den gamle brua den eneste bro å krysse Wien. Det kan dateres fra det trettende århundre og erstatter vade materialisert ved døren med samme navn. Opprinnelig ble den utstyrt med en vindebro og tre befestede tårn: Saint-Maxime tårn, tårnet av min og St. Bartholomew sving. Disse tårnene, veldig skadet, ble ødelagt i 1777 for å lette bevegelsen. Inntil 1849, da byggingen av Pont Neuf, fokuserte han handelsstrømmer. I dag fotgjenger, Old Bridge og de tre tårnene forsvant mangler emblemet av byen.

Hotellet Dassiers Børster - GPS Point

(L'hôtel Dassier des Brosses - Point GPS)

Sted for rådhuset og hallene - GPS Point

(La Place de l'hôtel de ville et les halles - Point GPS)

The Saint Maxime - GPS Point

(L'église Saint Maxime - Point GPS)

Herskapshuset av grevene - GPS Point

(Le manoir des comtes - Point GPS)

Hjemmet til hertugen av Epernon - GPS Point

(La maison du duc d'Epernon - Point GPS)

Den gamle brua - GPS Point

(Le pont vieux - Point GPS)

Møllen Goire

(Le moulin du Goire)

  Tilstedeværelsen av en mølle langs Goire er attestert i det attende århundre. Den nåværende bygningen dateres for sin del av det nittende århundre. Det var opprinnelig en tanning mill konvertert i det nittende århundre olje mill (raps og nøtter). Bygget på en rekkevidde Goire gir strøm til rattet og kjøre slipesteinen inne. Fabrikken drives frem til 1960, da det produsert olje to ganger i uken. Det er den eneste fabrikken i territoriet fortsatt holde hjulet hans, noe som gjør det eksepsjonelle. Det er også de typiske materialer av mølleren.

Møllen Goire - GPS Point

(La moulin du Goire - Point GPS)

Dungeon

(Le donjon)

  Behold har en dominerende posisjon i det steinete odde skille Wien Goire. Square i planen, det ble bygget i den ellevte eller tolvte århundre. Dette symbol på makt har gjentatte ganger blitt beleiret av grevene av mars, som Boson III, som døde for hans føtter i 1091. I ruiner fra det femtende århundre, men det er laget av protestantiske tropper i 1568. En by gate, den Saint-Michel gate, var i nærheten. Den ble ødelagt i 1790, men det er fortsatt et rundt tårn bygget i et hjem. Dungeon er nå bevart på ti meter høye.

Menighets

(La salle ou porte de ville)

  Bygget i det trettende århundre, Hall of Justice var i castrale gravid eller castrum. Det er veldig fasaden er preget av to små tvilling bukter i 1. etasje som tente rom dedikert til Herren. Rommet i første etasje, forsamlingssalen, okkuperte rettslig funksjon. En spissbue døren er festet til rommet. Det kalles vanligvis City gate mens det er faktisk en dør som forbinder castrum til byen. Døren har en stunner, en åpning over overgangs å forsvare inngangen ved å kaste steiner på fiender.

Dungeon - GPS Point

(Le donjon - Point GPS)

Hallen eller byporten - GPS Point

(La salle ou porte de ville - Point GPS)

Stedet for Fontorse

(La place de la Fontorse)

  Stedet for Fontorse eller fossende fontene, oppkalt etter fontenen i sentrum. Attestert fra det femtende århundre, får fontenen sin nåværende form inntil det nittende århundre. På grunn av sin beliggenhet på handelsrute gjennom byen, er stedet travle siden middelalderen. Herskapshus og gamle vertshus grenser til plassen reflektere sin betydning i historien til byen. Den mister sin dominans i det nittende århundre etter byggingen av Pont Neuf og fortrengning av kommersielle aksen. Den har nå en boligfunksjon.

The Convent of the Poor Clares

(Le couvent des Clarisses)

  Convent of the Poor Clares, bygget i 1638, er den andre Convent reist Confolens. Søstrene støtte utdanning av jenter fra 1658 til revolusjonen. I 1792, overfører kommunen sykehuset i bygningen. På slutten av det nittende århundre, takket være arven etter Labajouderie familie, sykehuset utvidet, renovert og oppkalt Labajouderie Hospital. Det flyttet inn i en ny bygning i nærheten av sykehjemmet Pre dam i april 2015. vell av bygningen er dens kapell. Bygget rundt 1675, har det syttende århundre oppført Monument Historique.

Gaten av Ansac Doors

(La rue des Portes d’Ansac)

  I middelalderen denne forstad til byen var festet til sognet Ansac-sur-Vienne, derav referansen til Ansac i sitt navn. Denne gaten er i hovedsak består av hus for tanners eller tradere og er preget av sine mange innrammede tre fasader av det sekstende og syttende århundre. Livlig i middelalderen, gaten av Ansac dører kjent som gaten av Sun en nedgang i aktivitet på grunn av byggingen av Pont Neuf og ombygging av veier. En av byportene av St. Bartholomew området var i krysningen av Latin Way.

Place de la Fontorse - GPS Point

(La Place de La Fontorse - Point GPS)

Convent of the Poor Clares - GPS Point

(Le couvent des Clarisses - Point GPS)

Gate Ansac Doors - GPS Point

(La Rue des Portes d'Ansac - Point GPS)

The Church of St. Bartholomew

(L’église Saint-Barthélemy)

  Bygget i det tolvte århundre, er kirken sete for en Priory knyttet til klosteret i Lesterps. Hans dedikasjon til St. Bartholomew, skytshelgen for tanners, vitner om betydningen av garverier i samme nabolag. Skip og portal synes romaner, sidekapeller er fra det femtende århundre og tårnet ble reist etter 1630. Med bygging av nabolaget vegger etter 1469, er kirken funnet utenfor murene. Inntil 1840 sogne kirkegården strukket på sitt court. Området har siden blitt bygget ut og en firkantet oppkalt etter et medlem av Maquis Foch.

Togstasjonen

(La gare)

  Innviet i 1887, og er Confolens stasjon på jernbaneknutepunkt dannet av linjen Roumazières- Le Vigeant og linjen som forbinder Little Mairat Confolens i Angouleme av Champagne-Mouton. Stasjonen er bygget på et standardskjema utstedt på nasjonalt nivå: et sentralt organ til en etasje, to fløyer i første etasje og bruk av ikke-lokale materialer som skifer. Stasjonen, forlatt i andre halvdel av det tjuende århundre, brukes nå av Association of Charente Limousine Railroad for sine velorail og turisttog operasjoner.

The Church of St. Bartholomew - GPS Point

(L'église Saint Barthélémy - Point GPS)

Stasjonen - GPS Point

(La gare - Point GPS)

Sub-prefekturet

(La sous-préfecture)

  Ved etableringen i 1800, har sub-prefekturet ingen bygning. Det ligger i sving i gata GIBOUIN Teofilus, prestegård av St. Maxime området, hotellet Dassiers Børster og sted for Fontorse. Det var ikke før på slutten av 1840-tallet at instituttet kjøper land og begynne å bygge en dedikert bygning. Sub-prefekturet er bygget på planene til Paul Abadie far i en nyklassisistisk stil og innviet i 1852. Saint-Bartholomew side installasjon tillater vis-à-vis rebalansering av Saint-Maxime, historiske nabolaget i stedet for å utøve makt.

Pont Neuf

(Le Pont Neuf)

  Byggingen av en ny bro over Vienne er nevnt så tidlig som 1845 for å bedre trafikkflyt og sikkerhet i byen. Denne infrastrukturen ble bygget mellom 1848 og 1849 som en del av de nasjonale workshops; det utfyller fasiliteter Blossac gangveier og gater over St. Maxime nabolaget. Pont Neuf kalles også BABAUD Laribière bro, i hyllest til sin sponsor, nestleder og etter prefekt av Charente. Konstruksjonen har radikalt endret trafikkstrømmer og fortsatt i dag den eneste toveis krysningspunktet av Vienne.

I klosteret til Récollets

(Le couvent des Récollets)

  Bygget rundt 1616, er klosteret av recollects den første av tre klostre annonserer motreformasjonen (eller katolske gjenerobringen) Confolens. Det ligger utenfor murene til Saint-Maxime nabolag på en nyetableringen. Konsuler finansiert sin konstruksjon samt at av kapellet i 1622. Stengt til revolusjonen, ble den mona omgjort til et fengsel for kvinner i 1793, etterfulgt av high school og college fra 1808. Den tidligere klosteret velkommen i dag kontorer foreninger som Festival of Confolens. Kapellet ble omgjort til en kino i 1919.

Nemndas

(Le Tribunal)

  Det første prosjektet dateres tilbake til retten til 1865. I løpet av denne perioden, det er tenkt å forvandle hotell Dassiers domstol børster, men det ble kjøpt av byen skyver avdeling for å bestille en ny bygning. Retten ligger langs veien fra Limoges, det er bygget på planene til avdelingsarkitekt Dubacq og innviet i 1868. Som mange domstoler, den har en nyklassisistisk fasade siden antikken referanser av denne arkitektoniske stil er forbundet med forestillinger om orden og rettferdighet . Bygningen har blitt omplassert siden rettens nedleggelsen i 2010.

Under prefekturet - GPS Point

(La sous-préfecture - Point GPS)

Den nye brua - GPS Point

(Le pont neuf - Point GPS)

De Récollets - GPS Point

(Le couvent des Récollets - Point GPS)

Retten - GPS Point

(Le tribunal - Point GPS)

Slottet av Saint-Germain

(Le château de Saint-Germain)

  Slottet ligger på den steinete sporen ved samløpet av Vienne og Issoire. De eldste elementene er fra det tolvte århundre med den gamle romanske beholde. Det var en del av provinsen Marche og fungerte som en utpost vendt Confolens og Chabanais County. Den ble regissert av viktige familier som Rochechouart-Morte eller Sennecterre. Slottet slik vi kjenner det i dag er fra første halvdel av det sekstende århundre, under ledelse av familie Pérusse des Cars. Slottet ble angrepet og tatt av de protestantiske tropper i 1570. Da solgt som nasjonal eiendom i 1793, er det allerede forlatt i flere år. Antoine Sylvain Prevost-Dumarais, eieren av domenet Boisbuchet, kjøpte slottet i begynnelsen av forrige århundre, snu den til steinbruddet, som i betydelig grad forringer området. I løpet av det nittende århundre, blir det tilhører prestene i Saint-Germain og bispedømme Association of Charente i 1937. Det var ikke før på 1970-tallet og intervensjon av Friends of the Castle of Saint-Germain til ruinene stabilisert . Foreningen årlig organisert frivillige prosjekter dévégétaliser til nettstedet og bakvegger så mye som mulig. Felles Commons av Confolentais blir eieren av slottet i 1995 og ledet de siste store kampanjen krystallisering ruiner mellom 1998 og 1999. Slottet, med hovedbygningen og de fire tårnene, danner en firkant i sentrum, som ligger høyt domstol. En bakkemontert forbinder høyesterett i tunet. Det er i den nedre gårdsplassen som er inngangsporten til kjellere. Området er registrert som historiske monumenter siden 1925.

Slottet av Partoucie

(Le château de la Partoucie)

  Den høyborg av Partoucie (også stavet Pardoucie) var på venstre bredd av Vienne. Det eksisterte allerede i det femtende århundre, og tilhørte familien Perdoux. På den tiden, slottet var en firkant festning med hjørnetårn, omgitt av vollgraver og tilgjengelig med en vindebro. I 1615 returnerte lenet til Jehan Pastoureau av Rie. I det attende århundre, den nye eieren François Lagrange barbert slottet for å bygge en ny hovedbygning. Dette kjøpmann Tanner Confolens kom inn i adelen ved å kjøpe kong rådgiver. I 1790, er sognet Négrat fjernet og stedet kalles Partoucie er en del av kommunen Saint-Germain-de-Confolens. I 1825, fortsatt skille Matrikkelen de to hjørnetårn nord og vollgrav. Slottet består i dag av den aktuelle huset, en stabil og en låve. Den middelalderske bygningen, det gjenstår bare bunnen av nordøst tårnet og presentere gamle vollgrav på tre sider av kabinettet.

Saint-Vincent kirke

(L'église Saint-Vincent)

  Nevnt i 1185, St. Vincent kirke var en del av slottet og var vedlagt i veggene. Det er vanligvis ansett som den gamle kapellet. Men en fersk undersøkelse har en tendens til å tilbakevise denne ideen, og i stedet vurdere det som en kirke som brukes av både Herren og aristokratiske familier som bodde i umiddelbar nærhet til slottsområdet. Hun skulle bli byen sognekirke til alle innbyggerne i landsbyen i første halvdel av det sekstende århundre med byggingen av det nye slottet. Dens gresk kors plan og sin ekstreme enkelhet i form av innredning og åpninger gjør den unike kirken St. Vincent i Confolentais. Veggmaleriene som var der har dessverre forsvunnet. Den klokketårn, bygd på tverrskipet krysset, ble ødelagt og deretter gjenopprettet til et nivå under det opprinnelige nivået. Ved krysset, har den gamle kuppelen på anheng er erstattet med en ukjent dato av en treramme. Inne kan man se flere bemerkelsesverdige elementer: gravstein av en ridder (reinvestering) utsmykket med en krone patte, et spyd og sverd; et krigsminnesmerke realisert av kunstneren Jean Limousin Teilliet. Kirken har æren av å alltid ha kirkegården festet til tverrskip og apsis.

Broen over Vienne

(Le pont sur la Vienne)

  Brua er fra det tolvte århundre. Før byggingen, kryssing av Wien var av en ford ligger på Sainte-Madeleine øya. Den måler ca 115 meter lang og består av ni buer. Den syvende bue (regnet fra Sainte-Radegonde) virker mer ferske, fordi bygget i kalkstein, mens resten av broen er laget av granitt. Hun kan bli erstattet en vindebro. Vi kan også anta, i lys av sin strategiske posisjon, ble broen også utstyrt med forsvarstårn som Old Bridge Confolens. I alle fall var han brua bompenger til funksjonen ved å pålegge skatter på kommersiell trafikk. I 1882 har betydelige arbeidet resulterte i utjevning av spurs batteri, tap av ly over spurs; planering gulvet og installere metall rekkverk. Det er fortsatt den eneste krysningspunktet av Vienne Saint-Germain.

tivoliet

(Le champ de foire)

  Byen regnes flere messeområdet i løpet av sin historie. Den første messeområdet, for handel med storfe, lå i nærheten av steinbrudd nær den gamle porten Marchedieu. Men tivoli er for trangt over tid. Kommunen bestemmer seg for å kjøpe land i Wien kant, dagens messeområdet, 1. juli 1858. På denne datoen, messene i Saint-Germain var svært populære og tiltrakk seg et stort publikum på den 8. hver måned. Det var derfor nødvendig å finne en mer egnet land for å imøtekomme dem. På slutten av hvert show, ble dyrene transportert med jernbanen fra Confolens til Roumazières og Isle Jourdain via stasjonen i Saint-Germain-Lessac. Messer falt i 1930, fører til fremmedgjøring av land i 1935. Det til slutt om til soveplass i 1974. Det er nå i hjertet av de store landsbyen festivaler, som festen for 1. mai.

Den gamle rådhuset

(L'ancienne mairie)

  Ligger sted Teilliet Jean, det tidligere rådhuset okkupert et hus som stammer fra det sekstende århundre. I 1825, tilhører dette huset til Dr. Peyrot, lege Confolens. Kommunen kjøpte den i 1862 for å etablere prestegård der. Men presten nektet å bosette og kommunen til slutt overlater til menigheten jenteskole av Sisters of Providence. Skolen ble der til 1904. Etter skolen stengt, fungerer huset som bolig Post mottaker. Den ble okkupert av byen siden 1920. Siden dannelsen av den nye byen Confolens har permanens av delegert rådhuset blitt flyttet til postkontoret bygning. Første etasje av huset er nå okkupert av butikken Creators. ovenpå rommene vil bli brukt som konferanse- og utstillingsplass.

Kapellene av Saint-Germain

(Les chapelles de Saint-Germain)

  Landsbyen hadde flere kapeller i historien. St. Anthony kapell okkupert høyder av Bellevue; hun hadde en kirkegård. Det regnes som den første gudshus i landsbyen. Kapellet og kirkegården ble brukt til å XVIIIIth århundre, da kapellet ble ødelagt. En annen kapell, kapellet St. Anne, var ved brua over Issoire. Det kan dateres fra det femtende eller sekstende århundre. Det er solgt som nasjonal eiendom i 1795 eller 1796, og veggene ble brukt som grunnlag for bygging av et hus. fortsatt skille gate kant inngangen til kapellet med sine kalksteins brygger Pressac. En tredje kapellet ligger i landsbyen gate i den gamle kapellet. Ingen ord, det er gjenkjennelig med sin dør og to vinduer dekket murstein halvsirkelformet (disse åpningene er nå vegger). En fjerde kapell, Notre-Dame-de-la-Pitié, er sitert i teksten og ligger i nærheten Issoire men ingen sikkerhet er etablert. Til slutt, den femte kapellet av landsbyen er kapellet Sainte-Madeleine øya.

De gamle skolene

(Les anciennes écoles)

  Disse bygningene, som er på land registret av 1825 ble kjøpt av kommunen i 1883 og vesentlig endret for å installere ordføreren og skolen. Rådhuset ble plassert i den nordlige delen av bygningen og skolen i den sørlige delen; en ekstern trapp fungert som en avgrensning mellom de to funksjonene. Skolen besto av en ett-roms, bolig for læreren og et anneks. På baksiden var to kurs, et overbygd gårdsplass og hage. Blandet Opprinnelig ble skolen omgjort til en gutteskole i 1912. Bystyret for sin del har forlatt nord bygningen i 1920 og flyttet til hjem place Jean Teilliet. Skolen stengte i 1978. Det har siden blitt omgjort til et festlokale.

Den granittbruddet på den sørlige inngangen

(La carrière de granit à l'entrée sud)

  En granittbruddet var plassert på den sørlige inngangen til landsbyen og begynte å bli utnyttet i 1920 en berømt granitt ble utvunnet der for styrke og brukes til ballast og stiftelser. Karriere ansatt en stor arbeidsstyrke i 1970, men det ble konfrontert med to problemer: For det første var det begrenset i sin forlengelse på grunn av sin posisjon, de andre operasjoner generert plage for innbyggerne i byen. Det ble derfor forlatt. Det er en annen karriere i næringslivet: Négrat karriere på venstre bredd av Vienne. En tredje karriere er til stede ved den nordlige enden av landsbyen.

The Roc Branlant

(Le Roc Branlant)

  Rocky Rock ligger langs Issoire, på motsatt bredd av dammen veien. Steinen ligger i vegetasjonen, noe som gjør det vanskelig å se i løpet av våren og sommeren. Ifølge legenden, flytter Roc Rocky ved midnatt på julaften.

Lise Dellac

(Lise Dellac)

  Fredag ​​7. juli - Arènes Crevelier - 8:30 - 1 euro Folk

Duende

(Duende)

  Fredag ​​21 juli - Arènes Crevelier - 20h30 - 1 euro Latin musikk

Akan Khelen

(Akan Khelen)

  Fredag ​​28. juli - Arènes Crevelier - 20h30 - 1 euro Balkan nomadisk musikk

ideo

(Ideo)

  Fredag ​​4. august - Arènes Crevelier - 8:30 - 1 euro Fransk pop, reggae, pop

Thomas Sarrodie

(Thomas Sarrodie)

  Fredag ​​11. august - Arènes Crevelier - 8:30 - 1 euro Blues Rock

Produsentmarkeder

(Marchés de producteurs)

  Shopping og lokal smak av lokale produkter i en koselig atmosfære. Torsdag 6. og 20. juli på Place Henri Coursaget torsdag 3. og 17. august på Les Roches Bleues

Musikk festival

(Fête de la musique)

  Onsdag 21. juni Ferme Saint-Michel og dens omgivelser Program 9h30 - 10h15; 10h30 - 11h15 Åpen repetisjon av IMEs musikkverksteder hvor skolemesterene til Confolens som ønsker dem kan komme og dele et musikalsk øyeblikk kl. 14.00 - 15.00 Utendørs musikalske siesta. Umiddelbart start, i transatlantisk, til landene med musikalske drømmer og musikk i verden med garantert myk landing ... 15h - 16h30 Musikalske animasjoner, verksteder av kreasjoner, åpne for alle, organisert av animasjonsgruppen av mottak av 19h - 19h45 EDM med Michel Mathé og Paul Grollier (kromatiske og diatoniske trekkspillklasser) 20h - 20h30 Musikkene til Lo Gerbo Baudo 20h30 - 19h45 Musikkfilm / Blindprøve 18h30-19h. 9:15 Scene åpner kl. 21.00 - 11.00 Las Gabachas de la Cumbia (Cie O Kazoo of Poitiers) - Cumbia, Latin-Amerika Snacks - Snacks Conviviality - Mangfold - Alle - Deltakende

En oversettelse problem?

Create issue

  Web-applikasjoner utviklet av www.delenateagency.com
Kommersiell tjeneste
e-OfficeNFC EIRL Frankrike
jpverger@e-officenfc.com
Tel: +33 6 86 89 70 77
www.e-officenfc.com